måndag 11 oktober 2010







då har man haft besök av Kim o Kevin. :) efter att de åkte hem så tog jag tag i disken och städningen. dansade igenom lägenheten till dansbandsmusiken som strömmar ut ur högtalarna ;)


nu har man precis klämt i sig en smörgås o lite bladspenat där till ;) får inte nog av de! gott som satan! nya favoriten :) hehe.






vad ska man hitta på nu da? gubben kommer inte förrän sent idag vilket är skit trist.. han ska laga bilen o rosten som kommit o hälsat på... o de lär ta hela kvällen.. o jag som planerat att vi skulle äta nått gott med lite vin idag.. bara för att vara vi två för en gångs skull.. varje kväll är det alltid något annat som kommer emellan. han har varit så trött på senaste o vill bara hem o slänga sig på soffan.. tråkmåns.. jag vill ju hitta på nått! jag går ju bara här hemma hela dagarna.. men de blir de nog snart ändring på.. hoppas de går bra.. är så satans nervös..



när man väl kommer ïgång med bokningen kanske man kan tänka på lite annat än att stressa runt här hemma med allt som är på gång..






jaja, nahe, får väl försöka plocka med nått här.. damma lite kanske..



//pyss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar